یک کارمند سابق سازمان جاسوسی انگلیس (MI6) با تأکید بر اینکه رسانهها و سیاستگذاران غربی در خصوصحوادث اخیر ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری دچار سوء تعبیر شدند و نتوانستند برداشت درستی از این حوادث داشته باشند، افزود: تنها نتیجه این انتخابات، بیزاری برخی از مردم از مخالفان به جهت آشکار شدن گرایشها و روابط آنها با غرب و همچنین انزوای موسوی و حامیانش بود.
آلاستر کروک در
روزنامه گلفنیوز نوشت: آنچه که به تازگی در ایران شاهد آن بودیم، انقلاب رنگی به سبک اروپای شرقی نبود. از سوی دیگر اگر چه برخی از مخالفان رژیم در میان طرفداران میرحسین موسوی حاضر بودند، اما نهضت وی علیه اصول انقلاب اسلامی ایران آنگونه که غرب تمایل آن را داشت، نبود. آنچه شاهد آن بودیم تنها کشمکش قدرت میان برخی از پایه گذاران انقلاب اسلامی ایران بود.
گلفنیوز اضافه کرد: در این کشمکش، روحانیونی نظیر محمد خاتمی و هاشمی رفسنجانی قصد داشتند تا قدرت محمود احمدینژاد و سپاه پاسداران را که افزایش قدرت آنان با منافع این گروه در تعارض است، محدود کنند.
این روزنامه تأکید کرد: بسیاری از سران کشور در خصوص اموال شخصی خود از جانب احمدینژاد با تهدید روبرو شدند، با این ادعا که تاوان این ثروتاندوزیها را مردم عادی پرداخت کردهاند.
گلفنیوز نوشت: این همه آن چیزی بود که در این اواخر در ایران رخ داد که غرب را بیجهت به برخی مسایل دیگر امیدوار کرد. غرب باید درک کند که اگرچه برخی از روحانیون در تهران و قم به شخص احمدینژاد تمایل ندارند اما آنها نیز هم عقیده هستند که برخی از رجال سرشناس در جامعه روحانیت نتوانستهاند روح انقلاب اسلامی را در زندگی شخصی خود پیاده کنند.
این روزنامه ادامه داد: غرب باید بداند که با وجود این کشمکشها، هاشمی رفسنجانی به خوبی از خطرات دور ماندن و کنار گذاشته شدن از چرخه قدرت در ایران با خبر است و با وجود مخالفتهای خود، همواره اظهارات محافظهکارانهای داشت چراکه تضعیف انقلاب اسلامی ایران را به هیچ وجه به نفع خود نمیداند.
گلفنیوز در پایان تأکید کرد: با وجود امیدهای غرب، انتخابات بدون آنکه ثمره مطلوبی برای غرب داشته باشد، پایان گرفت و تنها نتیجه آن بیزاری برخی از مردم از مخالفان به جهت آشکار شدن گرایشها و روابط آنها با غرب و همچنین انزوای موسوی و حامیانش بود.
نوشته شده در شنبه 88/4/20ساعت 6:55 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()